SME
Piatok, 27. november, 2020 | Meniny má MilanKrížovkyKrížovky

Úrad na ochranu osobných údajov poslal kvôli hackerom list NBÚ

BRATISLAVA 28. apríla (SITA) - Úrad na ochranu osobných údajov zaslal v súvislosti s útokom hackerov list Národnému bezpečnostnému úradu (NBÚ). Ako informoval agentúru SITA predseda úradu Gyula Veszelei, ...

BRATISLAVA 28. apríla (SITA) - Úrad na ochranu osobných údajov zaslal v súvislosti s útokom hackerov list Národnému bezpečnostnému úradu (NBÚ). Ako informoval agentúru SITA predseda úradu Gyula Veszelei, v liste NBÚ odporučili zabezpečiť ochranu osobných údajov podľa pravidiel zákona o ochrane osobných údajov. Veszelei ďalej uviedol, že z dostupných informácií nemožno potvrdiť, že došlo k úniku informácií aj z databázy, v ktorej sa systematicky spracovávajú osobné údaje. Podľa nášho názoru došlo k nedôslednému uplatneniu bezpečnostných pravidiel vyplývajúcich zo zákona o ochrane utajovaných skutočností, zdôraznil Veszelei.

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME Domov

Inzercia - Tlačové správy

  1. Počúvaním hluku chránime váš sluch
  2. Rozbiehať biznis v čase korony? Ide to
  3. Bývanie v meste predlžuje život
  4. Slovensko spoznalo najlepšie farmy minulého roka
  5. Zodpovedné podnikanie je témou aj pre slovenské spoločnosti
  6. Fakty o batériách, ktoré ste nevedeli
  7. Porsche Unseen: Tajné projekty dizajnérskej kuchyne, časť druhá
  8. Slovenská výskumníčka odhaľuje tajomstvá starovekého Egypta
  9. Slnko a teplo aj cez sviatky: Do Egypta sa vracajú dovolenkári
  10. Helske očarila nemeckých dôchodcov
  1. Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?
  2. METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde
  3. Účastníci charitatívneho behu No Finish Line nabehali 26 007 km
  4. Porsche Unseen: Tajné projekty dizajnérskej kuchyne, časť druhá
  5. Slnko a teplo aj cez sviatky: Do Egypta sa vracajú dovolenkári
  6. Počúvaním hluku chránime váš sluch
  7. Slovenská výskumníčka odhaľuje tajomstvá starovekého Egypta
  8. Helske očarila nemeckých dôchodcov
  9. Tipy na cenovo výhodné vianočné darčeky, ktoré aj potešia
  10. Bývanie v meste predlžuje život
  1. Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie 28 694
  2. Budíte sa počas spánku? Toto sú hlavné príčiny 19 199
  3. Kaufland na Slovensku testoval novinku, ktorú zavádza v Európe 13 305
  4. Bezpečná dovolenka v exotike: Maldivy sú prešpikované zážitkami 11 739
  5. Mercedes-Benz opäť nadizajnoval budúcnosť 8 335
  6. Novodobý slovenský Baťa. Zamestnancom stavia domy 8 266
  7. Viete, aká je skutočná cena smartfónu? Číslo vás prekvapí 7 853
  8. Čo ovplyvňuje chuť kačacieho mäsa? Tieto dve veci 7 596
  9. Nástrahy online vyučovania, o ktorých sa nehovorí 7 475
  10. Predplatená telefónna karta s kreditom 10 € v denníku SME 6 850
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Minister Marek Krajčí.
Pavol Rusko na procese v kauze prípravy vraždy Sylvie Klaus-Volzovej.

Vedci zistili, koľko pohybu vynuluje celodenné sedenie

Čokoľvek je lepšie, ako nerobiť nič.

Paula Moltzanová (v popredí) bola senzáciou paralelného obrovského slalomu v Lechu.
Cynická obluda

Matovič vo vlastnej pasci

Igor s koaličnými partnermi sa vybrali spraviť si pracovné stretko do nemocnice za parťákom Borisom.

Neprehliadnite tiež

Gröhling nedokáže garantovať testovanie všetkých žiakov

Samosprávy a minister školstva sa zhodli na testovaní relevantnej vzorky žiakov.

Branislav Gröhling, minister školstva, vedy, výskumu a športu.

Polícia varuje pred podvodníkmi sľubujúcimi výhru v žrebovaní

Zo stránky príde správa o výhre, no najskôr je potrebné zaslať číslo platobnej karty.

Problémy s hlučnými vrtuľníkmi nad Košicami nepominuli

Akadémia sa bráni, že urobila opatrenia.

Ilustračné foto.

V regiónoch sa zriaďujú ďalšie antigénové odberové miesta

Hlavný hygienik tvrdí, že rozširovanie siete antigénových odberových miest má veľký zmysel.

Na odbernom mieste pred nemocnicou na Antolskej v bratislavskej Petržalke už po hodine a pol chýbali testy.