jarnej gastronomickej výstave v Starom Smokovci.
Jedlá studenej kuchyne, ryby, rôzne zákusky, sladkosti a ovocie tu lákajú nielen vôňou, ale aj estetickou úpravou. Výstavu obohatili ukážky slávnostných tabúľ, ktoré sú inšpiráciou predovšetkým pre žiakov stredných škôl a učilíšť s gastronomickým zameraním. Barmani predviedli prípravu miešaných nápojov a divácky príťažlivé boli aj kreácie z čokolády či ozdobne vyrezávaného ovocia.
Vymeniť si skúsenosti prišlo do Tatier 38 vystavovateľov z rôznych kútov Slovenska. Najpočetnejšie boli zastúpení členovia Tatranského klubu kuchárov a cukrárov, ktorí sú iniciátormi podujatia. Predseda klubu František Turek pripomenul, že kuchári a cukrári reprezentujú na tradičnej jarnej gastronomickej výstave nielen svoje umenie, ale predovšetkým jednotlivé hotely, reštaurácie a ďalšie zariadenia cestovného ruchu, v ktorých pracujú.