SME

Najčastejšie sa salmonelózou ľudia nakazia na rodinných oslavách (soundslide)

Na Slovensku sú najrizikovejšími potravinami domáce vajcia. Podľa hygienikov spôsobujú najviac epidémií salmonelózy.

Na Slovensku sú najrizikovejšími potravinami domáce vajcia. Podľa hygienikov spôsobujú najviac epidémií salmonelózy.

Prečítajte si tiež:

Na Slovensku jeme nekvalitné potraviny. Sú horšie ako za boľševika? (čítanie+)

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu