SME
Utorok, 12. november, 2019 | Meniny má Svätopluk

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Z nakazeného mäsa varila iba jedna reštaurácia. Riziko už nehrozí (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

to mi chcete povedať

že naše deti v škôlkách a školách konzumujú poľské kurence? to snáď nie.. dobre, že sa kauza prevalila.. už si v reštaurácii nikdy nedám kuracinu.. veď sa mi dvíha žalúdok..
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

v restauracii si treba dat brokolicu.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

za restikou

kam som chodil na obed som videl aj krabice z Brazilskych kureniec, takze uz tam radsej nechodim
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ty si mozno nedas, ale deti v skolkach/skolach si nevyberu.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Neboj, tety kucharky z jedalni im to rozkradnu (vid. nedavny pripad) :-)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

aj ja som prekvapený poľskými kurencami

v reštaurácii. normálne tam majú brazílske alebo čínske. poľské sú drahé
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

*** Po opakovanom hrubom porušení Kódexu diskutujúceho boli zmazané všetky diskusné príspevky tohto autora.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

:-)

Dnes som u svojho mäsiara čítal na dverách:
U nás nepredávame poľské mäso ani hydinu. Za dôveru ďakujeme!
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

polske potraviny

poznam polsko velmi dobre. aj tie potraviny. su lepsie a su aj horsie. lenze kedze slovak pozera len na cenu, tak samozrejme ze dostane to co najlacnejsie a najhorsie. to je uplne jednoducha matematika.
a to ze poliaci su najvacsim producentom potravin v strednej europe je fakt. lenze oni na rozdiel od slovakov vedia podnikat.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME Domov