SME
Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Vyhlásenie vlády je podľa Bugára dobrým základom pre najbližšie štyri roky (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

podvodník Béla

by v prvom rade mal občanom vysvetlič, čo je tých 90 percent, ktoré do programového vyhlásenia dala strana Most.

Hnusí sa mi Bugár, hnusí sa mi Žitňanská - akí sú len kamaráti s Monikou Jankovskou a Kaliňákom, akoby ich jedna mater mala.

Hodnoť

Pre Belu je dobrym zakladom....

...hlavne sedenie na podpredsednickej slovicke /ako vzdy/ bez zodpovednosti. "Jeho" Oskar ma Slovnaft - vsetko je tak, ako ma byt....
Klasika slovenskej politiky v "decentnom" vydani.

Vojtech Bugar

sa premenil na slizkeho hada, zrejme si povedal, ze na sklonku kariery si treba zabezpecit rodinu a tak naplul do oci vsetkym, ktori mu verili. Ze vraj charakter rozhodna ...! No veru aj rozhodol, hanba by ho mala fackovat po cely zvysok zivota. O Prochazkovi ani nehovorim, ale to bol slizky had od zaciatku, takze ziadne prekvapenie.

Hodnoť

Pán Bugar vie čo je za tým???
Fico v nemocnici a všetko ide ako po linke nie je vylúčené,že v takom zdravotnom stave teda pred infarktom a následným kolapsom je aj EU a najme euro zóna.Potom sa nedivým,že on ako predseda vlády jedného štátu EU a Euro zóny,pritom keď sa ešte blíži pre Slovensko predsedníctvo EU ako spojitá nádoba ,skolabuje súčasné z týmito inštitúciami.
Fico to prežije,lekári ho dajú do kopí.Horšie to bude z Euro zónou,tu nemôžu odviesť do nemocnice.
Zajtra je 15 apríla udajne nešťastný deň, pre medzinárodné udalosti,napríklad v ten deň sa potopil Titanic,že by sa tento rok potopila EU???
Možno
Merkelova oznámi,že Nemecko vystupuje z Euro zóny a vytvára takzvané
severné euro,technicky je už všetko pripravené ,papier, zabezpečovacie kódy, rotačky,len to spustiť.
Severné euro by používalo Nemecko,Belgicko,Holandsko,Luxembursko a Rakúsko.
My by sme mali euro ale boli by sme spolu s takými zadlženými a
disciplinovanými štátmi ako je Grécko,Taliansko.Boh Fica aj z jeho
vládou spolu z Bugarom ochraňuj,len nech sa rýchlo uzdraví ,lebo bude mať plné ruky
práce.