CITUJEM "Treba zarobiť kvások, vymiesiť ho s múkou a vodou, cesto ochutnať, dochutiť, dosiahnuť potrebnú konzistenciu a štruktúru
hlavne že keď človek kúpi nedajbože z núdze cnosti v nejakom centr chleba tak sa nestačí čudovať nad jeho zložením,,,,,
fajn článok, dúfam, že menšie a stredné pekárne nevykapú lebo to čo je možné kúpiť v supermarketoch sa ani nedá nazvať rožok, gumové čosi s gramážov 35-40g ale hlavne, že je to za 6 centov... nechápem prečo to ľudia kupujú keď môžu mať normálny, chrumkavý 50g rožok za 8 centov, proste ľudia si asi fakt vedia zvyknúť na horšie až tak, že to začnú považovať za štandard.
ja mám zatial štastie na dodávatela i keď obchod do ktorého chodím pretože je 50m cez ulicu už začína striedať medzi dvoma dodávatelmi, kde ten druhý-väčší robí rožky ako pre prasce, ľudia ale kupujú aj tie. Mám veľkú obavu, že normálny rožok bude v budúcnosti nedostatkový tovar.
No ak toto nemalo byt v rubrike "inzercia" , tak už neviem, čo... Všetko to boli iba rečičky na zviditeľnenie Pekárne a prilákanie zákazníkov. By som napr. chcel vidieť, ako môže hocijaký, hoc aj zauceny pracovník robiť veduceho výroby. Ha ha ha.
V škole sme dakedy pisali "citovo zafarbeny opis" . Toto bol Reklamne zafarbeny opis...