SME
Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Tomanová používa jednostranné stanoviská, súdy ju rešpektujú (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

1 2 >

Nemá odbornú kvalifikáciu?

A komu to v tejto džamahírii prekáža? Post, ktorý by mal zastávať človek najvyššich odborných kvalít, všeobecne akceptovaný odborníkmi a verejnosťou zastáva ona. Načo ďalších slov...?

Pozíciu, ktorú vykonáva babička Tomanová, by mal zastávať človek, ktorého vyberú mimovládne organizácie, ktoré sa závažnej téme detí venujú už dlhé roky. Mimovládky sa v téme orientujú, poznajú diskrimináciu detí a otcov na súdoch a na úradoch práce a vedia lepšie, než Smer, kto a prečo by mal túto funkciu vykonávať.
P.S.:
Feministky sa téme nerozumejú, tie iba šíria oheň a síru na každého otca, ktorý chce vychovávať svoje deti rovnako, ako matka. Ony šíria oheň a síru na každého muža, ktorý nie je ženou.

Oni tam skôr potrebujú človeka, kt nevyrieši vôbec nič.. všetko ututle a každého trošku motivovaného odradí. Tak to je asi bežné z planéty, z ktorej pochádza...

Nehledejme ...

... vsude umysl. Kdo vydela na takovychto pripadech? Nikdo (medializace je spis negativni). Evidentne slo o funkci, penize s ni spojene a primarnim problemem je nedostatek kompetentnosti.

od tomanovej nic dobre nevzislo a je extremne smutne, ze tak neschopna osoba ma ochranovat prava deti :(. Ako sa da nevidiet umysel v tom, ze daju na taky post nekompetentnu osobu - tak ti, co ju tam dosadili cakali, ze tam nic moc nespravi a ked aj spravi, tak to nebude v prospech deti :/.

ZRUSME POLITICKE NOMINACIE, jedina cesta, aby strana nech je zvolena ktorakolvek nebola po vstupe do parlamentu zatazena rozdelovanim TRAFIK.

A ked mi niekto bude tvrdit, ze ked tam bude mat svojho cloveka, ze viac sa vyriesi tak je asi padnuty na hlavu, historia nech je svedkom.

To sú účelové lži na ospravedlnenie tohto druhu straníckej korupcie, zvýhodňovania straníkov pred ostatnými, druhotriednymi občanmi, zároveň zabetónovania sa strany prostredníctvom rôznych inštitúcií, navyše s istotou, že vďačný straník nebude robiť problémy, skôr ich zakryje a peniaze tiež potečú správnym smerom. Je to nehorázne. Už dávno bolo treba stranícke nominácie obmedziť zákonom.

Presne tak, namiesto aby sa do riadenia statu dostali najlepsi cez vyberove konanie, tak vyber nechavame na nejakom tajtrlikovy politickej strany, ze on vyberie, dosadi tu spravnu osobu, len v tomto pripade je to za podporu policickej strany, za kamaratstvo, za prachy, atd... Takto urcite lepsiu spolocnost NEVYBUDUJEME. A urcite nie s ludmi typu FICO ktory je viac ako redaktor v radiu a PASKA, ktory ked vyhra volby moze vsetko, a podobnych primitivom ma ta strana urcite viac.

Hodnoť

Odbornost sa neda nahradit nicim !

Ani akoukolvek uprimnou snahou. Uprimnym nazorom. Uprimnou vypovedou, slovami, ktore pani Tomanova velmi casto vo svojich vyjadreniach pouziva na miesto argumentov.
A bohuzial pani Tomanova zjavne nema potencial to pochopit.
Este raz zopakujem moj nazor, pani Tomanova:
Odbornost - kompetentnost nie je mozne nahradit akoukolvek uprimnostou. Ani skutocnou ani tou hranou.

Priateľu,

ale ona len potrebuje teplý flek dobre platený. Ostatné je jej šum a fuk. Možnoš mudrovať a tváriť sa ako odborníčka plná empatie je len čerešnička na torte.

Smer,

táto svorka alobalových sysľov, v žiadnom prípade nepotrebuje nikoho kompetentného, kto by im pri každej možnej príležitosti vyhadzoval na oči ich totálnu neschopnosť riešiť skutočné problémy. A je jedno či detí, znevýhodnených, dôchodcov alebo štátu ako takého. Ombudsmanka Dubovcová bola viac než dobrým príkladom, aby už táto banda arogantných zlodejov na žiadny úrad nepustila nikoho kompetentného a odborného.

Smeru vôbec nezáleží

na ďeťoch. Je im jedno, že deti trpia. Hlavne že upratali jednu svoju blízku na teplý flek.

Sranda je, ze im ani na tych dôchodcoch nezalezi co ich volia - len ti im to zatial dokazu prepacit :) ;).

Hodnoť

Slovenská republika sa kedysi zaviazala

v OSN, že vytvorí úrad detského ombudsmana, ktorý je na vláde nezávislý.

No úrad detského ombudsmana, ktorý po dlhých rokoch meškania a pripomínania nakoniec vytvorila, je na vláde nezávislý asi tak ako je Tomanová nezávislá na Ficovi. Takýto úrad je tým deťom takmer nanič.

obyčajná

trafika.

Hodnoť

ved ona v tej "funkcii" nie je

na to aby pomahala, ma dobry plat ona, zabespecila aj svoju dceru dobrym flekom a co tam po deckach, ved nie su jej, no nie? Ked ju tlak verejnosti prinuti sa vyjadrit tak trepe nezmyzli az sa clovek divi co to za cudo je v takej dolezitej funkcii....a Fico nic, Richter dalsi expert nemoze nic povedat lebo je taky isty ako Tomanova. A to je len cast vlady odbornikov a Istoty - do zahuby

Presne tak dceru zabezpecila, tym ze zneuzila informacie, predpokladam, ze takejto starostlivosti o deti sa bezna osoba v konkurze nemohla zucastnit, pretoze ziadny ani nebol.

Hodnoť

Deti sú tie, čo na to doplatia

Akonáhle rodičia začnú bojovať o stretávanie sa a dieťa je pod tlakom jednej, čo druhej strany, je to celé zle. Doplatí na to ono samo. Rodič si presadí svoje- či už mama, alebo otec, má možno i pocit výhry. A dieťa...veľa krát je ako medzi dvomi kameňmi...strieda psychológov, úrad práce...

Hodnoť

Tomanova, chod radsej kradnut z eurofondov, ale deti nechaj na pokoji!
Ries svoju dcerenku Petronelu, zda sa, ze ta potrebuje pomoc a ine deti nechaj radsej napokoji.

1 2 >