SME
Sobota, 28. marec, 2020 | Meniny má Soňa
Téma

Dobrú chuť | Podcast o jedle, jedení, varení aj kulinárstve

Dobrú chuť je týždenný podcast denníka SME o jedle, jedení, varení aj kulinárstve. Pripravujú ho Tomáš Prokopčák, Adam Valček a Nikola Bajánová a ich hosťami sú osobnosti zo slovenskej gastronomickej scény. V každej epizóde tiež predstavia svoju obľúbenú suroviny a nejaký kuchársky fígel.

Počúvajte cez >> Apple podcasty | Spotify | Google podcastyRSS

Viac o podcastoch SME vo Facebookovej skupine: Podcastový klub. (Čo je to podcast? | Ako počúvať na iPhone? | Ako počúvať na Androide?)

Všetky podcasty denníka SME >>

Podcast Dobrú chuť

Nitrianska Polievkáreň: Ľudí sme museli presvedčiť, že aj polievka vie zasýtiť

Podcast o gastronómii a všetkým, čo s ňou súvisí.   Tomáš ProkopčákNikola Bajánová, 11. mar 2020, o 10:21

Audio

Podcast Dobré ráno priemerne počúvalo 28-tisíc poslucháčov

Pozrite si podcastové štatistiky za február.   Dávid Tvrdoň, 11. mar 2020, o 8:52

Podcast Dobré ráno na Spotify.
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Čoje prezradil, ktoré jedlo nemá rád

Podcast do dobrom jedle a jedení.   Tomáš ProkopčákNikola Bajánová, 26. feb 2020, o 6:52

Audio
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Katastrofa v kuchyni a ako si s ňou poradiť

Špeciálna epizóda o jedle a o nás samých.   1Tomáš ProkopčákNikola BajánováZuzana Kovačič HanzelováJana Maťková, 19. feb 2020, o 9:39

Audio
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Buchty zaujali turistov, chodia k nám

Podcast o dobrom jedle a jedení.   Tomáš ProkopčákNikola Bajánová, 12. feb 2020, o 7:00

Audio

Podcast Dobré ráno mal 27-tisíc pravidelných poslucháčov

V januári dosiahla počúvanosť podcastov nové rekordy.   Dávid Tvrdoň, 10. feb 2020, o 14:20

Podcast Dobré ráno.
Audio
Dobrú chuť

Dobrú chuť: Na Slovensku mám dobré aj veľmi dobré víno

Týždenný podcast o gastronómii teraz so Slobodným vinárstvom.   Tomáš Prokopčák, 5. feb 2020, o 6:00

Audio
Podcast Dobrú chuť

Pravidelne vypredajú a ulahodia aj Mexičanom. Čo radia súrodenci z Grizzly Tacos?

Bistro vedú Peter a Lucia Szalayovci.   Nikola Bajánová, 29. jan 2020, o 16:51

Audio
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Prišiel k nám kňaz a keď to videl, začal sa radšej modliť

Ako sa robí nekompromisná káva v MadDrope.   Tomáš ProkopčákNikola Bajánová, 22. jan 2020, o 11:16

Audio
Dobrú chuť

Dobrú chuť: Je sedem eur za koláč už priveľa?

Z dezertov urobili zážitkovú kuchyňu.   1Tomáš ProkopčákNikola Bajánová, 15. jan 2020, o 11:09

Audio
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Ako spoznať dobrú piváreň, aby to nebola hanba

Podcast o dobrom jedle, jedení a varení.   Tomáš ProkopčákAdam ValčekNikola Bajánová, 8. jan 2020, o 8:38

Audio

Podcasty na Slovensku získali v roku 2019 stovky tisíc poslucháčov

Dobré ráno počúva pravidelne 25-tisíc ľudí.   Dávid Tvrdoň, 7. jan 2020, o 11:13

Slúchadlá - ilustračný obrázok.
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Chýbali nám koláče našich babičiek, tak sme ich začali piecť

Podcast o jedle, tentoraz s Fertuchou.   Tomáš Prokopčák, 18. dec 2019, o 10:53

Audio
Podcast Dobrú chuť

Bez rezervy ste v gastrobiznise odsúdení na neúspech, hovorí Oto Kóňa z NYC Corner

Spoluzakladal Regal Burger.   Adam ValčekNikola Bajánová, 11. dec 2019, o 11:38

Audio

Podcast Dobré ráno počúva denne viac ako 24-tisíc poslucháčov

Podcasty denníka SME počúva mesačne viac ako stotisíc ľudí.   Dávid Tvrdoň, 9. dec 2019, o 12:22

Podcasty počúvajú ľudia najčastejšie prostredníctvom mobilných telefónov.
Audio
Podcast Dobrú chuť

Dobrú chuť: Prečo si unavení šéfkuchári otvoria stánok so streetfoodom

Nový týždenný podcast o jedle a jedení.   1Tomáš ProkopčákNikola Bajánová, 4. dec 2019, o 7:46

Audio
Špeciálne Dobré ráno

Špeciálny podcast: Neverili by ste, čo sa všetko na streetfoode nesmie

Pilotná epizóda podcastu Dobrú chuť.   4Tomáš ProkopčákAdam Valček, 4. okt 2019, o 23:59

Martin Labanc.
Audio
Špeciálne Dobré ráno

Špeciálny podcast: Je normálne, že hamburger stojí aj 15 eur?

Pilotná epizóda nového gastronomického podcastu Dobrú chuť.   40Tomáš ProkopčákAdam Valček, 21. sep 2019, o 14:23

Zakladateľ siete Regal Burger budúci mäsiar Roman Kóňa počas diskusie SME.
Audio

Najčítanejšie na SME Domov

Inzercia - Tlačové správy

  1. Safari v Afrike: Vidieť divé zvieratá je ohromný zážitok
  2. "Škoda riskovať!"
  3. Fixné výnosy do 8 % p.a. v závetrí mimo otriasajúcej sa burzy
  4. Zarábať na poklese trhov nie je zložité. Čo treba robiť?
  5. Nestarnú, ale dozrievajú
  6. Z opustenej priemyselnej zóny je dnes živá časť mesta
  7. Expert radí: Najväčším nepriateľom pri investovaní sú emócie
  8. Madeira je rajom pre milovníkov prírody
  9. KORONAVÍRUS: Päť rád na bezpečné bankovanie
  10. Pivný duel: Aké pivo pijú muži a aké viac chutí ženám?
  1. Pravda o kamerách do auta - reportáž serveru Volant.TV
  2. Ako na daň z príjmu z predaja nehnuteľnosti?
  3. Ako postupovať pri dani z príjmu z prenájmu nehnuteľností?
  4. Férová nadácia O2 dá 50 000 EUR na online vzdelávanie
  5. EUBA predlžuje termín podávania prihlášok do 15. apríla 2020
  6. Safari v Afrike: Vidieť divé zvieratá je ohromný zážitok
  7. Odpad ako bezpečnostné riziko v období koronavírusovej pandémie
  8. Quarantine reading: Explore Slovakia from home
  9. Do seniorov sa oplatí investovať
  10. Aj napriek koronavírusu vyrážajú farmári na polia
  1. Zarábať na poklese trhov nie je zložité. Čo treba robiť? 36 688
  2. "Škoda riskovať!" 15 063
  3. Môže nám hroziť nedostatok potravín, varujú farmári 13 766
  4. Madeira je rajom pre milovníkov prírody 13 572
  5. Sú pridrahé alebo majú krátky dojazd. Jeden elektromobil vyniká 11 095
  6. Pivný duel: Aké pivo pijú muži a aké viac chutí ženám? 9 933
  7. Aké novinky pripravili kúpeľné domy na Slovensku? 9 587
  8. Z opustenej priemyselnej zóny je dnes živá časť mesta 8 861
  9. Mobil a voda nestačia. Čo by vám na horách nemalo chýbať? 8 710
  10. Staráte sa o chorého člena rodiny? Na toto máte nárok 7 958