Neviete sa rozhodnúť, či si kúpiť chlieb z ražnej alebo špaldovej múky? Dôležité je, že je múka celozrnná.
Poprosím autorov,
aby mne a asi aj iným čitateľom ozrejmili výraz "prázdne kalórie". Vari existujú aj "plné kalórie "? A ešte niečo .Neviem ,nie som v tom odborník,ale nikde sa nespomína možnosť celozrnnej múky z pšenice.Je vari táto múka /z pšenice /vždy škodlivá aj keď by bola pšenica zomletá celá ,alebo to jednoducho nie je možné ?Psenica pestovana vo vychodnej europe
je nanic. Je to celkovo dost zlozita problematika ze preco ale je to tak. Ked psenicu tak tvrdu teda taku aka sa tu nepestuje. Este k chlebu pokial nestoji aspon 4e/kg bude to aj tak nie uplne dobre. Proste spalda + mletie + vyroba chleba = vysoka cena. Ale vzhladom k obsiahnutim zivinam sa to aj tak oplati pretoze takeho chleba staci jest tak 1/3 ako obycajneho.Značka
Viete poradiť aj nejakú konkrétnu značku? Väčšinou totiž kupujem ražný chlieb (také tie tehličky, kde je chlieb krájaný a balený v takom priesvitnom celofane. Obsah raznej muky je zvycajne cez 50%. Je to OK?